Vi starter opp treninga nå kommende mandag, 23.08.2021

Etter de nye anbefalingene, så vil det være svært få restriksjoner, og det vil være trening mer eller mindre som normalt!
Det betyr at også voksne vil kunne trene mer eller mindre som før covid Det vil fortsatt være fokus på hygiene, og vi fortsetter som før med regelmessig renhold av dojoen, det vil være tilgjengelig håndsprit og det er tilgjengelige vasker med håndsåpe.Det er nå også tillatt for også voksne å trene kamptrening med nærkontakt, og under treninga er det ikke lenger begrensning på 1 meter der dette kommer i veien for treninga (for eksempel ved sparring) -- alt i henhold til lokale, nasjonale og idrettsmessige retningslinjer.

Vi vil fortsatt oppfordre alle som har symptomer på covid (altså ting som minner om forkjølelse, influensa o.l.) om ikke å møte opp, men de som er snufste p.g.a. allergier kan selvsagt stille.Treningsplanen er uforandret for høstsemesteret, og det finner du her.,Det vil som før bli påmelding til trening. I tillegg til evt. smittesporing, så erstatt dette også de gamle klippekortene.Velkommen til trening, både barn, ungdom og voksne!
Nye medlemmer kan registrere seg her

16.08.2021 08:07
Totalsum:
    Til kassen
    (0)
    lagt til handlevogn